AN UNBIASED VIEW OF پمپ ضد اسید

An Unbiased View of پمپ ضد اسید

An Unbiased View of پمپ ضد اسید

Blog Article

لازم به ذکر است که هر کدام از مواد بالا با توجه به خواص خود برای انتقال سیالی خاص مورد استفاده قرار می گیرد. انتخاب ماده اشتباه باعث خوردگی پمپ و احتمال نشت مواد به محیط پیرامون را دارد.

در زمان استفاده از این نوع باید دقت داشته باشید که در صورت اسیدی بودن سیال ، فعالیتهای امنیتی مورد نیاز را انجام دهید زیرا به طور کلی هیچ دستگاهی نمیتواند به طور صد در صدی از سلامت نیروی انسانی مراقبت کند.

پروانه این پمپ که معمولا از نوع پروانه باز بوده دارای هسته فلزی و پوشش پلیمری است به همین علت دارای مقاومت مکانیکی بسیار بالایی است.

پمپ اسیدی اجزای تشکیل دهنده‌ی بسیاری دارد که از مهم‌ترین آنها میتوان به اجزای زیر اشاره کرد:

در این روش برای گردش پروانه، از میدان مغناطیسی استفاده می شود که توسط دو آهنربای قوی استفاده می شود.

امروزه پمپها در صنایع مختلف کاربردهای بسیاری دارند و به همین دلیل است که در مدل ها و سری های مختلف طراحی و تولید میشوند . پمپ اسیدی که با نام پمپ پلیمری و پمپ ضد اسید ، پمپ اسیدشور و پمپ اسید شویی نیز شناخته میشود، یکی از پرکاربردترین و پر مصرف ترین پمپها میباشد ، که قرار است در ادامه این مدل را به طور کامل به شما معرفی میکنیم. 

هر پمپ اسید شامل دو بخش اصلی میشود که قیمت آن با توجه به این دو بخش قابل محاسبه میشود 

پمپ ضد اسید کوچک بیشتر برای کارگاه های کوچک صنعتی نظیر باطری سازی ها، اسید شویی ها و کارگاه های آبکاری و واحدهای صنعتی که از مقادیر کم اسید برای فرایند تولید استفاده می کنند کاربرد دارد.

امروزه پمپ ضد اسید در انواع مختلفی تولید می‌شود که این مدل‌ها دارای ویژگی‌ها و کاربردهای به‌خصوصی هستند.

برندهای مختلف داخلی و خارجی پمپ پلیمری را تولید و عرضه میکنند 

توجه به انتخاب صحیح پمپ ضد اسید و نگهداری منظم آن، می ‌تواند به افزایش عمر مفید و کارایی سیستم‌ های صنعتی کمک شایانی کند. 

پمپ پلیمری یکی از پمپ هایی است که امکان سفارشی سازی آن بر اساس نیاز و درخواست مشتری به راحتی وجود دارد، به همین دلیل نمیتوان ویژگی های ساختاری و فنی را به صورت ثابت برایش ذکر کرد ولی به صورت کلی همه ی پمپ های اسید در چند ویژگی شباهت دارند.

دوزینگ های پنوماتیکی از دیگر انواع رایج و کاربردی در صنایع مختلف می باشد که با انرژی باد عمل می کند. باد فشرده شده در پمپ منجر به حرکت شفت و انجام عمل تزریق می گردد.

پمپ های دیافراگمی برای کاربردهایی که نیاز به کنترل دقیق و فشار بالا در جابجایی سیالات خورنده دارند مناسب هستند. از سوی دیگر، پمپ های محرک مغناطیسی، طراحی بدون get more info آب بندی را ارائه می دهند و خطر نشتی را از بین می برند.

Report this page